Rapporten: Status

In dit tabblad bevindt zich een historiek van rapporten die verzonden werden vanuit het gebruikersaccount in kwestie.

A. Vink een of meerder rapporten aan en druk op de knop « Downloaden » die vervolgens verschijnt.

B. Klik op de link in de kolom « Notified » om na te gaan of de mail met het rapport met succes werd verzonden en geopend.

- Processed : de mail werd verzonden

- Delivered : de mail is met succes geleverd

- Bounced : de mail werd niet aangenomen door de server van de ontvanger

- Open : de mail werd geopend