Opslagruimte

Het is mogelijk om gegevensfisches op te laden in Opisense rechtstreeks via het platform of via de FTP.

ATTENTIE : Deze fiches moeten worden opgeladen via een specifiek Opisense lay-out
Contacteer support@opinum.com indien u het standaard formulier met Opisense lay-out wenst te ontvangen.

A. Via Opisense : Klik op « Bestand downloaden » en selectioneel het bestand om op te laden

B. Via de FTP : Contacteer support@opinum.com om de toegang tot de FTP te verwerven