Alerten: Notificaties

Configuratie van het verzenden van notificaties zodra een alert in werking treedt.

Opisense laat toe een of meerdere notificaties per geconfigureerd alert te configureren:

- E-mail : Verzenden per mail aan een gebruiker van het platform (gebruiker) of aan een mailadres van de ontvanger (custom)

- Event : Maak een event aan op het niveau van de metingen van een meter (zie punt 2.4.6.)

- HttpPost : Zend het alert aan een externe applicatie via HttpPost

- SMS : Zend een SMS ofwel aan een gebruiker van het platform (Gebruiker), ofwel aan een persoonlijk telefoonnummer (Custom)