Navigatie en menu

A. Dashboard: Visualisatie van gegevens door middel van aanpasbare grafieken

B. Meters: Lijst van alle meters en hun status met betrekking tot connectie aan Opisense

C. Rapporten: Export van gegevens naar rapporten (Excel of PDF) of naar externe visualisatietools.

D. Alerten: Beheer van alerten en notificaties van gegevens

E. Stockage : Opslag van relevante documenten

F. Parameters van het account: Beheer van de gebruikers, creatie van groepen gebouwen of keuze van standaard eenheden

G. Parameters door de gebruiker: Beheer van de persoonlijke instellingen zoals de taal of de login. Het is daarnaast via deze tab mogelijk op een account van Opisense te koppelen aan een externe account (Power BI, Netatmo, Siemens,…).

H. Support : Link naar de ondersteuning door Opinum